Крем Спасатель® Біо

КРЕМ МОЖЕ БУТИ РЕКОМЕНДОВАНИЙ ПРИ ТЕРМІЧНИХ І МЕХАНІЧНИХ УШКОДЖЕННЯХ ЕПІДЕРМІСУ, ТАКИХ ЯК: РАНИ, ПОРІЗИ, ТРІЩИНИ І СИНЦІ; ОПІКИ (У Т.Ч. СОНЯЧНІ) ТА ОБМОРОЖЕННЯ; УДАРИ ТА РОЗТЯГНЕННЯ; УКУСИ КОМАХ ТА ОПІКИ МЕДУЗ; ДЕРМАТИТИ, ЕКЗЕМИ, ПРОЛЕЖНІ ТА ПОПРІЛОСТІ; ПРИЩІ ТА ВУГРОВИЙ ВИСИП СПЕЦІАЛЬНА, СКОНЦЕНТРОВАНА ФОРМУЛА МАЄ АНТИСЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, ЕФЕКТИВНО ДОПОМАГАЄ ЗАСПОКОЇТИ ПРОБЛЕМНІ ДІЛЯНКИ ШКІРИ, СПРИЯЄ ВІДНОВЛЕННЮ ЖИТТЄВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЕПІДЕРМІСУ НА КЛІТИННОМУ РІВНІ, ПОКРАЩУЄ ЙОГО СТАН І ПІДВИЩУЄ ПРИРОДНІ, ЗАХИСНІ ФУНКЦІЇ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОДУКТУ В КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ ДЕРМАТОЛОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ ШКІРИ СПРИЯЄ ЗАСПОКОЄННЮ ПРОБЛЕМНИХ ВОГНИЩ, ЗМЕНШУЮЧИ ПРОЯВ ДИСКОМФОРТУ ТА НЕПРИЄМНИХ ВІДЧУТТІВ ФОРМУЛА КРЕМУ ЗАСНОВАНА НА УНІКАЛЬНІЙ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ, ЩО ДОЗВОЛЯЄ ЗБЕРЕГТИ ЦІЛЮЩІ ВЛАСТИВОСТІ ПРИРОДНИХ І АКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ У СКЛАДІ КРЕМУ АКТИВНИЙ СКЛАД: ЦЕОЛІТ ЦИНКУ; PОСЛИННІ ОЛІЇ - ОБЛІПИХОВЕ, АРГАНОВЕ, АМАРАНТОВЕ; ПРИРОДНІ ЕКСТРАКТИ - РОМАШКИ, КАЛЕНДУЛИ, ПРОПОЛІСУ, АЛОЕ ВЕРА, АРНІКИ; ЕФІРНІ ОЛІЇ - ЧАЙНОГО ДЕРЕВА, ЛАВАНДОВЕ; ВІТАМІНИ: А (РЕТИНОЛ), Е (ТОКОФЕРОЛ), Д-ПАНТЕНОЛ (ПРОВІТАМІН В5), ВІТАМІН B7 (БІОТИН); ЛАНОЛІН НАТУРАЛЬНИЙ (ВОВНЯНИЙ ВІСК), РИБ'ЯЧИЙ ЖИР, ВИСОКОГІРНЕ МУМІЄ, КОЛОЇДНЕ СРІБЛО УНІКАЛЬНА, ВИСОКОЕФЕКТИВНА РЕЦЕПТУРА КРЕМУ ЗАСНОВАНА НА НАТУРАЛЬНИХ ЕКСТРАКТАХ, РОСЛИННИХ ЦІЛЮЩИХ ОЛІЯХ ТА ПРИРОДНИХ МІНЕРАЛАХ. КРЕМ МАЄ ПРИЄМНИЙ АРОМАТ І СТАБІЛЬНУ КОНСИСТЕНЦІЮ (НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТЕМПЕРАТУРИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА); МАЄ ЗАХИСНІ ВЛАСТИВОСТІ; ШВИДКО ВСМОКТУЄТЬСЯ, НЕ ЗАЛИШАЮЧИ ЖИРНОЇ ПЛІВКИ. НЕ МІСТИТЬ СИНТЕТИЧНИХ АНТИСЕПТИКІВ, ГОРМОНАЛЬНИХ КОМПОНЕНТІВ ТА АНТИБІОТИКІВ ЦЕОЛІТ ЦИНКУ (INCI*: ZINC ZEOLITE) - МАЄ ПРОТИЗАПАЛЬНУ, АНТИСЕПТИЧНУ, ПІДСУШУЮЧУ, ЗАХИСНУ, АБСОРБУЮЧУ, В’ЯЗКУ ТА ЗАГОЮЮЧУ ДІЮ. ОБЛІПИХОВА ОЛІЯ (INCI*: HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL) - Є ПОТУЖНИМ ПРИРОДНИМ БІОСТИМУЛЯТОРОМ, ПРИСКОРЮЄ ПРОЦЕС РЕГЕНЕРАЦІЇ, СПРИЯЮЧИ ЗНАЧНОМУ ПІДВИЩЕННЮ ТОНУСУ, ПРУЖНОСТІ ТА ЕЛАСТИЧНОСТІ ШКІРИ. МАЄ ПОМ'ЯКШУЮЧІ, ЗВОЛОЖУЮЧІ ТА ЖИВИЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ АРГАНОВА ОЛІЯ (INCI*: ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL) - УНІКАЛЬНИЙ ПРОДУКТ НАДАЄ ЗВОЛОЖУЮЧУ, ПРОТИЗАПАЛЬНУ, РЕГЕНЕРУЮЧУ, АНТИОКСИДАНТНУ, ТОНІЗУЮЧУ ТА БОЛЕЗАСПОКІЙЛИВУ ДІЮ; ЕФЕКТИВНИЙ ЗАСІБ ПРИ РІЗНОМАНІТНИХ ДЕРМАТОЛОГІЧНИХ ПРОБЛЕМАХ ШКІРИ, МАЄ РАНОЗАГОЮВАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ, ЗАПОБІГАЄ ПОЯВІ РУБЦІВ І ШРАМІВ. ОЛІЯ ЗАБЕЗПЕЧУЯ КОМПЛЕКСНИЙ ДОГЛЯД: ІНТЕНСИВНО ЖИВИТЬ, ВІДНОВЛЮЄ ТА ЗАХИЩАЄ ШКІРУ АМАРАНТОВА ОЛІЯ (INCI*: AMARANTHUS CAUDATUS SEED OIL) МАЄ СИЛЬНУ АНТИОКСИДАНТНУ ДІЮ, ПРИГНІЧУЄ КЛІТИНИ ПАТОГЕННИХ МІКРООРГАНІЗМІВ, МІКРОФЛОРИ, Є ПРОФІЛАКТИЧНИМ ЗАСОБОМ ПРИ ПРОМЕНЕВИХ І СОНЯЧНИХ ОПІКАХ, ПОРІЗАХ ТА ІНШИХ МЕХАНІЧНИХ ПОШКОДЖЕННЯХ ШКІРНИХ ПОКРИВІВ, ГЕМАТОМАХ, УСУВАЄ І НІВЕЛЮЄ СВІЖІ ШРАМИ, У ТОМУ ЧИСЛІ ПІСЛЯОПЕРАЦІЙНІ ЕКСТРАКТ РОМАШКИ (INCI*: CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT) - ЕФЕКТИВНИЙ ПРИРОДНИЙ АНТИСЕПТИК, МАЄ ПРОТИЗАПАЛЬНІ, ЗАСПОКІЙЛИВІ, ПОМ'ЯКШУЮЧІ ТА ТОНІЗУЮЧІ ВЛАСТИВОСТІ ЕКСТРАКТ АЛОЕ ВЕРА (INCI*: ALOE VERA EXTRACT) - МАЄ СТИМУЛЮЮЧУ , АНТИБАКТЕРІАЛЬНУ ТА ПРОТИЗАПАЛЬНУ ДІЮ. ІНТЕНСИВНО ЗВОЛОЖУЄ І ТОНІЗУЄ ЕКСТРАКТ КАЛЕНДУЛИ (INCI*: CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT) - РОСЛИНА МАЄ ЯВНО ВИРАЖЕНІ БАКТЕРИЦИДНІ ВЛАСТИВОСТІ, МІСТИТЬ ЗНАЧНУ КІЛЬКІСТЬ КОРИСНИХ КИСЛОТ (САЛІЦИЛОВУ, ЯБЛУЧНУ, АСКОРБІНОВУ), Є ШИРОКО ПОШИРЕНИМ ЗАСОБОМ ДЛЯ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ПРИ РАНАХ І ОПІКАХ ПРОПОЛІС (INCI*: PROPOLIS EXTRACT) - ПРОДУКТ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ БДЖІЛ, ЩО МІСТИТЬ КОМПЛЕКС ОРГАНІЧНИХ РЕЧОВИН, ЩО ПРИРОДНИМ ЧИНОМ ВПЛИВАЮТЬ НА ТКАНИНИ ЛЮДИНИ. ПРОПОЛІС ЯВЛЯЄ СОБОЮ СУМІШ СМОЛ, ВОСКУ ТА ЕФІРНИХ ОЛІЙ. ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ В ЯКОСТІ ЕФЕКТИВНОГО РАНОЗАГОЮВАЛЬНОГО, ПРОТИЗАПАЛЬНОГО, ДЕЗІНФІКУЮЧОГО ЗАСОБУ, НАВІТЬ У РАЗІ ДОВГО НЕЗАГОЮВАЛЬНИХ РАН І ВИРАЗОК, ВАЖКИХ ШКІРНИХ ЗАХВОРЮВАННЯХ (ЕКЗЕМ) І Т.ІН. ДЛЯ ПРОПОЛІСУ ХАРАКТЕРНІ ТАКОЖ ЗНЕБОЛЮЮЧИЙ І ПРОТИСВЕРБІЖНИЙ ЕФЕКТИ ЕКСТРАКТ АРНІКИ (INCI*: ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT) - МАЄ ПРОТИЗАПАЛЬНУ, РАНОЗАГОЮВАЛЬНУ, РОЗСМОКТУЮЧУ ДІЮ; ЕФЕКТИВНО СПРИЯЄ ЛІКВІДАЦІЇ ОЗНАК ПРОЯВУ БОЛЬОВОГО СИНДРОМУ ЕФІРНА ОЛІЯ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА (INCI*: MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL) - Є ПОТУЖНИМ ПРИРОДНИМ АНТИСЕПТИКОМ, АКТИВНО ПРИГНІЧУЄ РІСТ ШКІДЛИВИХ БАКТЕРІЙ, СПРИЯЮЧИ ЛІКВІДАЦІЇ ЗАПАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ. ЕФЕКТИВНО СПРИЯЄ ЛІКВІДАЦІЇ ОЗНАК ПРОЯВУ БОЛЬОВОГО СИНДРОМУ ЕФІРНА ЛАВАНДОВА ОЛІЯ (INCI*: LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL) - ВІДНОВЛЮЄ БІОЛОГІЧНУ РІВНОВАГУ ШКІРИ; ДІЄ ЗАСПОКІЙЛИВО, ЗАПОБІГАЄ ПОЯВІ ПОДРАЗНЕНЬ І ЗАПАЛЕНЬ ШКІРИ; ОЧИЩУЄ, ТОНІЗУЄ ТА ЗАГОЮЄ ШКІРУ ВІТАМІН А (INCI*: RETINYL PALMITATE) ВІДІГРАЄ ВАЖЛИВУ РОЛЬ У ПРОЦЕСАХ РОСТУ ТА РЕПРОДУКЦІЇ ЕПІТЕЛІАЛЬНОЇ ТА КІСТКОВОЇ ТКАНИНИ, ПІДТРИМЦІ ІМУНІТЕТУ ШКІРИ. ДЕФІЦИТ ВІТАМІНУ А ВЕДЕ ДО ОРОГОВІННЯ ШКІРНИХ ПОКРИВІВ ВІТАМІН B7, (БІОТИН, INCI*: BIOTIN) БЕРЕ УЧАСТЬ У СИНТЕЗІ ЖИРІВ, ГЛІКОГЕНУ, МЕТАБОЛІЗМІ АМІНОКИСЛОТ. ВІДНОВЛЮЄ НОРМАЛЬНИЙ СТАН ШКІРНОГО ПОКРИВУ ВІТАМІН E (INCI*: TOCOPHERYL ACETATE) НЕЙТРАЛІЗУЄ ВІЛЬНІ РАДИКАЛИ, ЩО ВИНИКАЮТЬ У РЕЗУЛЬТАТІ ПРИРОДНИХ ПРОЦЕСІВ В ШКІРІ, А ТАКОЖ ВІЛЬНІ РАДИКАЛИ, ЩО ВИНИКАЮТЬ ПІД ВПЛИВОМ СОНЯЧНИХ ПРОМЕНІВ І ЗАБРУДНЕНОГО ПОВІТРЯ; ДІЄ СИНЕРГЕТИЧНО СПІЛЬНО З ЛІПІДАМИ МОЛОКА, ВІДНОВЛЮЮЧИ ТА ЗМІЦНЮЮЧИ ЗАХИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ШКІРИ РИБ'ЯЧИЙ ЖИР (INCI*: COD LIVER / MINK / TALLOW TRIGLYCERIDE) - ПРИРОДНИЙ АНТИБІОТИК, ЛЕГКО ВСМОКТУЄТЬСЯ ТА ПРОНИКАЄ ВСЕРЕДИНУ ШКІРИ, ІНТЕНСИВНО СПРИЯЮЧИ ПОЛІПШЕННЮ МІСЦЕВОГО КРОВООБІГУ. МАЄ АНТИМІКРОБНУ ТА ПРОТИГРИБКОВУ ДІЮ, СТВОРЮЮЧИ НАДІЙНИЙ ЗАХИСНИЙ БАР'ЄР ЛАНОЛІН НАТУРАЛЬНИЙ (ВОВНЯНИЙ ВІСК) (INCI*: LANOLIN) МАЄ ЗАСПОКІЙЛИВУ, ПОМ'ЯКШУВАЛЬНУ ТА ЗАХИСНУ ДІЄЮ КОЛОЇДНЕ СРІБЛО (INCI*: COLLOIDAL SILVER) - РІДКА СУСПЕНЗІЯ МІКРОСКОПІЧНИХ ЧАСТИН СРІБЛА. КОЛОЇД - ЦЕ ЧАСТКА РЕЧОВИНИ, ЯКА ЗНАХОДИТЬСЯ У ЦІЙ СУСПЕНЗІЇ БЕЗ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ІОНИ АБО В РОЗЧИН. ЗАСТОСОВУВАНІ КОЛОЇДИ СРІБЛА В ПРЕПАРАТАХ ТМ “СПАСАТЕЛЬ” МАЮТЬ КОНЦЕНТРАЦІЮ 30 PPM, ОТРИМАНІ ШЛЯХОМ ЕЛЕКТРОЛІЗУ МУМІЙО ВИСОКОГІРНЕ - ПРИРОДНИЙ БІОСТИМУЛЯТОР НАДАЄ ВИРАЖЕНУ РЕГЕНЕРАТИВНУ ТА РАНОЗАГОЮВАЛЬНУ ДІЮ, СПРИЯЮЧИ ПРИСКОРЕННЮ ВІДНОВНИХ ПРОЦЕСІВ НА КЛІТИННОМУ РІВНІ

ВИСОКОЕФЕКТИВНИЙ КРЕМ-БАЛЬЗАМ, СТВОРЕНИЙ НА ОСНОВІ  ЕКСТРАКТІВ РОСЛИН І МІНЕРАЛІВ,
ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ДОГЛЯДУ ТА РЕГЕНЕРАЦІЇ ШКІРИ ПРИ РІЗНИХ ПОШКОДЖЕННЯХ ТА
ДЕРМАТОЛОГІЧНИХ ПРОБЛЕМАХ.

НЕ МІСТИТЬ СИНТЕТИЧНИХ АНТИСЕПТИКІВ, ГОРМОНАЛЬНИХ КОМПОНЕНТІВ ТА АНТИБІОТИКІВ.

*INCI – Міжнародна Номенклатура Косметичних Інгредієнтів (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients)